diumenge, 18 d’abril del 2010

Atacama

Informo que no em deixa penjar fotos!!!! Aghhhhhhh no se que passa, posaré el text i si em deixa penjar alguna foto bé sino un altre dia…

El divendres després de 22 hores de bus!!!! Vam arribar a San Pedro de Atacama....22 hores , que no va ser tan dramàtic, perqué vam, anar en classe premium, companyia Turbus, que és un seient que es fa llit, la bomba!!! Vam poder dormir, et posen pelis, et donen snacks, i bueno que bé però que 22 hores sòn 22 hores, això no t'ho treu ningú, i vam arribar bastant trinxats la veritat...

San Pedro de Atacama, és un poble en mig del no res (literal), enmig del desrert més sec del mòn!! Té molt d'encant, és maco i està ple de cibers, retaurants, bars, botigues i viuen totalment del turisme, especialment dels tours que et porten a veure tots els paisatge alucinants qu tenen al voltant.

El 1r dia vam fer l'excursió del Valle de la Muerte i del Valle de la Luna>, la més light de totes, però que en l'estat en le que estàvem (mateix dia que vam arribar...)ja va estar bé.
Sort que encara encara ens van quedar ànims a última hora per fer algun jumping jejejeje.

El 2n dia vam fer la de Lagunas Altiplanicas, a on vam visitar el Salar de Atacama, el 3r salar més gran del món i d’on es treu el 40 % de liti de tot el mòn.

Hi ha la Laguna de Chaxa, amb flamencos xilens.

I després en una espècie de camió com els de Kananga Tossi!!!!! Vam pujar a 4.200 mts a las Lagunas Altiplanicas, una paisatge preciós i salvatge, a mi aquest em va agradar molt però que molt molt molt….!!!

El 3 dia (avui…..) ens hem aixecat a les 3.30 per anar a los Geisers de Tatio…..amb la sort que hem vist totes les muntayes nevades, cosa que no passa mai!!! I tots el geisers naturals….no amb sabó com el de Nova Zelanda!!!!

I després hem anat a un poblat que es dia Cachupa, a on només viuen 5 pesones, i per acabar a fer una minicaminata de 20 min pel desert d’Atacama flipant!! Quina combinació de paisatges en una mateixa zona!! Preciós!!

Aquest vista també ha estat molt bé…ara estic zombi perduda…i aquest nit anem a un tour a un observatori astronomic!! Crec que serà impressionant encara que estigui totalmente destrossada!!

I bueno ja l’última,…demà me’n vaig cap a Bolivia en 1 tour que va al Salar d’Uyuni, el salar mé gran del mòn, és espectacular!!....el tour és de 3 dies i jo en teoria tornava cap San Pedro de Atacama i després cap al sud de Xile………peeeeeeeeeeeeeroooooooooooooo…els compis m’han liat per anar amb ells cap a Bolivia….he canviat el plans, estaré fent una ruta per Bolivia amb els compis fins el dia 30/04 i ja despreés si que me’n vaig cap a Torres del Pajne…………ai vaja liada que em van fer!!! Jejejeje..

Pròximes notícies desde Bolivia!! I en un 4 dies!!! No tindré internet abans!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ahir varem parlar i vaig veura que tot va bé. bon viatge i molts petons. ona

Princess ha dit...

PROVA

Princess ha dit...

Hi!!!! quant material, quant material!!! Raoa nui brutal ,no?? et moti t'hagués pogut portar eh??? ... reina li he de dedicar una estoneta al teu blog, de moment, he "tunejat" el meu perfil.! "ta mola ! la foti ,no? ni cubata ni piti... natura!!! m'encanten els jumpings!!! Quan voles a Buenos Aires?? Petonets Little Princess!! per cert... qui et fa els bocatis de foie gras?? que ja et dic que el toc "dobon-ramos" no deuen tenir... amb aquelles manetes plenes de sorra... aquella caloreta... i les abelletes rodejant-nos!!! Petonets petonets!!! Have funGGGGG!!!!

Sandra Bruno ha dit...

Neni, ets una cabrona eh? no saps l'enveja que em dones.
disfruta a tope tia, només es viu un cop.
petonets de la famíli feliççççççççç

Anònim ha dit...

Laura, despres de l'experiéncia, demostra que has de anar en conte. aquests països son perillosos.petons i cuidat molt. ona

Anònim ha dit...

Noia!!!!!
que trobem a faltar fotis i comentaris!!!!
que tal va tot????
moooooooolts petonets

Jessica

Anònim ha dit...

Laura,
Escriu alguna cosa, que estem nervis....

Sandritis ha dit...

Ratiiiiiii! aixi que en un tipus camio kananga ehh? que guay quins records.....

Neni que he estat a SPol i casi no he mirat intrnet, por eso mi ausencia, jejejej

Bueno tu segueix explicant-nos amore!!!

Muaaaks!!!

Princess ha dit...

Little princess estàs missed!! tot en ordre??

Que tinguis molt bon dia de Sant Jordi allà on siguis!!!!

Petonets,

Mireia