divendres, 30 d’abril del 2010

Tiwanaku - Llac Titikaka - Illa del Sol

Vam anar a les restes arquelogiques de Tiwanaku, una civilitzacio quasi desconeguda anterior als Incas......no es tenen moltes dades, la veritat es que a les restes quasi no es veu res, i a mi que m'agrada molt el tema pedres, doncs em va semblar un mica pobre, perque clar m'agrada el  tema pedres pero si hi ha alguna cosa per veure, si tinc que utilitzar massa l-imaginacio per fer-me una idea (que era el cas)....doncs ja no es tant interessant, pero vaja que va estar be..Diuen que d-aqui 10 anys (es el que tenen previst) ja hauran desenterrat la piramide que hi ha...... igual vam anar a visitar el que podria ser el descobriment arquieologic del segle!!! D'aqui 10 anys ho sabrem!! jejejeje... Poso una foto perque no es digui....


I vam anar al llac Titikaka...impressionant!!! Mes de 8.800 kms 2 d'aigua...sembla un mar!!! Vam anar amb un guia molt maco (David) que ens va explicar tota la cultura i mites de l'Illa del Sol..una meca pel moviment hippy pel que vam veure, ens hagues agradat poder estar mes temps a l-illa i a Copacabana, pero tot no pot ser!!Al menys ho vam veure!!




ps- Esta escrit raro....perque el teclat del ciber s-ha tornat boig........i les tecles no corresponen al que ha de ser....Que lo sepais!!