dilluns, 19 de desembre del 2011

Passatge de Drake

Divendres 2 de desembre
Passatge de Drake
Per arribar a l'Antàrtida des d'Ushuaia tens 2 dies de navegació pel pas de Drake.
El Passatge de Drake, o Pas Drake o Mar de Hoces, és el tram de mar que separa Amèrica del Sud de l'Antàrtida, entre el Cap d'Hornos (Xile) i les Illes Shetland del Sud (Antàrtida). Comunica l'Oceà Pacífic a l'oest amb el Mar del Scotia a l'est. La seva amplada és d'uns 800 km. Les seves aigües són de les més tempestuoses del món.
Anomenat així pel pirata anglès sir Francis Drake, que al 1578, navegant amb el Pelican, al seu segon viatge a la volta al món, descobreix el Drake Passage, separant Tierra de Fuego i Antàrtida i demostrant així que els continents no estaven units.El pas de Drrake és conegut per les seves aigües tempestuoses i onades, que et poden donar un viatge que vulguis oblidar més que recordar.
 Pel que ens han explicat hi han 2 estats de Drake, el Drake Lake (tranquil) i el Drake Shake(..totalment el contrari) Podeu veure algun video a youtube:
Jo he preferit no fer-ho abans de pujar…total perquè?? Per acollonir-me??  Hi pujaré igualment al vaixell!! D’anada tenim un Drake Lake (sembla ser) I encara i així…el 25 % dels passatgers están vomitant i el 10%  del staff també…jo sort que no em marejo ni una miqueta….
Però de tornada no serà tan tranquil….what Antartica gives, Antartica takes…..DRAKE TAX!!
El nostre Drake Shake de tornada....mambooo!!!!