diumenge, 2 de maig del 2010

Alfons i David.....post pels millors compis!!!

DAVIDALFONS


Vaig a dedicar un post especial pel David i l’Alfons, que han sigut millors compis de viatge, que els millors compis que hagues pogut somniar tenir!!!! 20 dies junts sense coneixe’ns de res (ells a mi…) i com si ens coneguessim de sempre al ben poc de trobar-nos. He tingut moltissima sort..NOIS QUE US TROBO MOLT A FALTAR!!!!!!
Nomes puc somriure quan me’n recordo de totes les bromes, risas, i catxondeo......

Gracies pels Jumpings!!!
Pels mystics!!!
Pels improvisings!!!!
Pels runnings, walkings, etc....I PER SER COM SOU!! YOU ARE THE BEST!!!!

PD-  i ara que us he deixat tan be i us he fet la pilota d'aquesta manera tan brutal.....Espero que quan torni a Bcn, em doneu el meu Moai, motxil.la perro flauta, roba varia que us he enxufat, el "guayabo" (o som es digui)......I que no ho veneu por ahi!!! Ah i ni se us acudeixi demanar-me drets d'imatge!!! jejejejejeje.
 Us envio un petonas enorme!!! MUAKSSSSSSSSSS

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hellows....vaya con el post, se me han de saltado casi una lagrimita, pero si cuanta diversio quins bons moments, quins bons sermons al "adobe"...la veritat ha esta genial.....sobretot "come".....Alfons......ay digo "anomim"...per cert lo de avisarnos en la "venta" demasidado tarde...el moai se lo quedaron en la aduana.....

David ha dit...

Upsss! Princesa, vaya piropooos, deu ser el mal d'alçada encara.. En fi, que si, que ha sigut un viatge genial, amb uns paisatges brutals i una companyia encara millor! I que em dones molta enveja de seguir fent ruta.. cuida't molt i comeeee!!!

Per cert, corroboro que el teu moai el van requisar a l'Aduana, una pena..

Anònim ha dit...

hola, Lauri, ja veig que continues molt avorrida...
Quan vingus a Comarruga i anem amb bici fins al Vendrell et semblarà una broma. Aquest cap de setmana a veure si `t'escriuen els nens.
Molts petons.
Mireia