dimarts, 25 de maig del 2010

Buenos Aires

Buenos Aires la capital d’Argentina, i a on viu la gran part de la poblacio d'Argentina, la resta del pais esta quasi despoblat, relacionant la dimensio territorial del pais i a on es concentra la majoria dels argentins.
Coses per veure:
L’Obelisc al centre de la ciutat .



Els caps de setmana la fira d’antiguitats a San Telmo.
 
 
Anar al barri de la Boca, a on esta el famos estadi La Bombonera, i a on hi ha Caminito, 2 carrer pintats de colors i a on trobes gent ballant tango i molts souvenirs economics.
 
Al centre, hi ha la casa presidencial, alla es desde on tots el presidents es dediquen a robar tot el que poden (com tots al mon eh??, pero es que a Sudamerica hi ha un llarg historial de corrupcio que encara esta en actiu!!), ara mateix la Kischner….els cap de setmana fan tours organitzat gratuits.

Puerto Madero, el Port Olimpic de la ciutat. I la zona residencia mes cara ara mateix de B.A.
El cementiri de Recoleta a on esta la tomba de Evita Peron, quan passeges per alla i veus el mausoleus que hi han, que son mes grans que algunes de les nostres cases!! La meva per exemple jejejeje, penses que quina manera tan estupida de tirar els diners per algu que esta mort…pero vaja crec que es una manera de demostrar l’estatus de cada familia, quant mes gran mes important.
 
La flor, a prop del cementiri de recoleta, feta amb un sistema hidraulic i solar que es tanca per la nit i s’obre pel mati. Foto.
Palermo i els seu parcs…..no molt macos per mi….foto 1 2
Café Tortoni, anar a veure un show de Tango i Milongas, amb tangos de Carlos Gardel, el que cantava tenia una veu impressionant!!!
I per ara ja esta de B.A...com que hi torno 3 dies mes el divendres.....ja posare mes cosetes.....atchuuuuuuuuuuusssssssssss

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja
"molts souvenirs economics"
que bo!!!
Jess

David ha dit...

Hey montalios, molt currat el post de BA, però volem més salsa!! Ja veig que no pares quieta ehh.. ja explicaràs que tal Uruguai. Per cert, molt bo lo del DJ Montoliu jeje. Disfruta molt i cuida't wapi!! Spidifen power!!

juliobcn ha dit...

Me encanta el viaje!!!! Vaya fotakas que haces, no? Disfrútalo!!!
Besos