dilluns, 31 de març del 2008

Nova Zelanda!!! Auckland....







Hooooooooolaaaaaaaaaaaaa!!! M'he agafat uns dies de vacances de tot!! Pero la realitat es que no he escrit res perque Auckland (que es a on estic....) tampoc mata gaire la veritat....no te gaire encant, m'he dedicat a veure els museus i poca cosa mes....
Auckland, es la ciutat mes gran de NZ, al pais hi han 4 millons d'habitants i 1 viu a Auckland!!
Els 2 primers dies no vaig fer res de turisme (26/27 de 03), em vaig dedicar a actualitzar el blog i mirar preus de cotxes, i descansar una mica....que em feia falta! Els primer dies vaig estar a un hostel horroros!!!! Un party hostel!! Que vol dir un hostel ple de ninyatos/es borratxos i fent una escandalera que no vegis...(http://www.stayatbase.com/base-backpackers-auckland-hostel/) amb lo be que ho pinten a la web i a la guia!!!! No s'ha de fer gaire cas de les guies!!! Aixo es un altre punt que m'esta quedant molt clar amb aquest viatge.....ja fa 2 nits que em vaig canviar i estic al YHA....com sempre molt millor....!!!!
http://www.yha.co.nz/NZHostelsandTravel/FindaHostel/NorthlandandAuckland/
AucklandRegion/AucklandInternational
Ja fa 2 dies que van arribar la Gemma, Jaume i Cris...i avui ha arribat el Denis!!!! de Chile!! Ja hem llogat el cotxe per dema dia 2!! I comencem a fer ruta! La Gemma, pobreta, no pot venir amb nosaltres (quina putada...! hagues estat genial fer el viatge amb ella!!!) xq no te tants dies i s'ha agafat un bus que fa parades als punts turistics i i als hostels, que sembla que esta be.
Les 2 companyies que tenen bones referencies son :
http://www.magicbus.co.nz/
http://www.straytravel.com/
La que no te tantes bones referencies es :
http://www.kiwiexperience.com/

El dia 28 me'n vaig anar caminant a la platja de Mission Bay i pel cami vaig trobar una cosa que si que em va agradar moltissim!!!!! El museu de Kelly Tarlton:
http://www.kellytarltons.co.nz/home/
Hi havia una exposicio de l'Antartida, un tema que m'apassiona...i es mes!!!! Hi havia una exposicio de les expedicions que van fer el capita Scott i en Shackelton!!!
http://es.wikipedia.org/wiki/Robert_Falcon_Scott
http://es.wikipedia.org/wiki/Ernest_Shackleton
Es un tema que em te fascinada desde que vaig veure un documental al 33, ja fa uns anys....desde llavors no se quants documetals he vist sobre el tema (potser penseu que soc una friky????). Oi que si Ona que et va agradar molt quan et vaig portat a l'Imax a veure el doc. del Shackleton???!!! Crec que encara la fan!!
http://www.imaxportvell.com/web_cat/index.htm
L'expedicio que va fer el Shackleton amb l'Edurance, es per mi l'historia de supervivencia humana mes gran de tota l'humanitat, impressionant!! Quan jo vaig marxar tambe feien una expo al museu maritim, i no em va donar temps d'anar-hi,
http://obrasocial.caixacatalunya.es/osocial/idiomes/1/fitxers/cultura/shackleton/index.html
..em va fer molta rabia...si podeu anar a l'Imax, crec que val al pena!!
No hi han fotos d'Auckland....no he vist res que em crides per fer-li la foto....m'he dedicat a fer fotos a flors a l'Albert Park i al Domain...

1 comentari:

Gemma ha dit...

Nena quina passada de blog!!! Prometo anar seguint-lo de mes a prop!.

Recorda anar buscant les engrunes que anire deixant pel cami!