dilluns, 17 de març del 2008

Port Douglas + Cape Tribulation 14/03





A Port Douglas vam visitar la galeria del fotograf de paisatges mes bo que hi ha actualment.
Unes fotos impressionants!!!! Ell es australia , de Cairns, i te moltes galeries a Australia i per tot el mon, molt bo de veritat.....no vull ni comentar el que val una foto seva....
El 14/03 vam anar fins a Cape Tribulation....canvi de paisatge total....era com estar conduint enmig de la selva de veritat...tropical total!
La carretera estava plena de senyals (fotos...) la foto num 1+2 , es un ocell, com un estruc, que nomes es pot trobar a Australia* Cassowaries,. la Cris em va explicar que aixo que tenen al cap es una cresta que talla moltissim i que ells l'utilitzen per anar tallant tot el que troben per la selva mentres van corrent...imagineu el que talla!!! no voldria trobar-me'n un..a la foto num2, et dona una serie de recomanacions per si et trobes un.
La foto num 4, esta amb un pot de vinagre i tot!!! per si et pica una medusa!
Les senyals dels cocodrils..per tot arreu..encara que no en vam veure ni un!! i aixo que vam fer una excursio en barca pel riu Cooper, a veure si veiem un...ens van dir que hi havien * 6 resident crocodiles in the river....i la Cris diu * mira residents...com els dj's!!! jajajajaja

1 comentari:

merce ha dit...

Quina gracia la cangurita...
Millor que no hagis trobat cocodrils son realment esgarrifosos i fan molta por, jo els he vist de molt aprop encara que hi havia unes reixes pero tot i aixi feien por.
Un peto, i moltes felicitats encara que t hagi trucat avui per dir t ho mai esta de mes no?
muakis