dijous, 10 d’abril del 2008

Rotorua - 08/04





Rotorua es el punt mes turistic de tota l'illa nord i es una de les zones volcaniques actives mes important de tot el mon.
Degut a aquesta activitat volcanica i als vapors sulfurosos que despren la terra.....FA UNA PESTE A OU PODRIT A TOT ARREU QUE TIRA ENRERA!!!!!
Vam visitar Wai-o-Tapu, una zona termal coberta de craters col.lapsats, piscines de fang fred i bullint i aigues sulfuroses que desprenen gasos (apestosos....) , i.....geisers! Siiiiii la gran atraccio es que hi ha un geiser...La Cris i jo ja vam veure que hi havia alguna cosa estranya, perque el "pase" del geiser es a les 10.15...i vam preguntar si no variava l'hora pel canvi horari....i ens van dir que no que no variava...i vam pensar...mmmmmm *esto me huele mal...(mai millor dit..:-)), total que vam pensar que hi havia un boto al que li donaven perque surtis l'aigua a pressio...i els nois ens deien que erem unes malpensades!!!! Arribem alla i hi havia com un crater (que semblava que l'haguessin fet amb paper mache....), va venir un noi i li va tirar sabo, i aixo va fer una reaccio amb l'aigua que va deixar anar el xorro d'aigua de la foto 2....bueno al menys no era un boto...pero vaja ..una mica presa de pel...piensa mal y te quedas corto!!!!! jajajajajaja